Derfor bruker vi WordPress for å lage nettsider til bedrifter

av | 6 jun 2021 | WordPress

Hva er WordPress?

WordPress er et CMS(Content Management System) som originalt ble brukt for å lage personlige blogger. I dag har det vokst til å bli det mest brukte systemet på nett for å lage nettsider, og hele 40% av alle hjemmesider på internett bruker WordPress. Kort forklart, så lar WordPress oss lage brukervennlige, og moderne hjemmesider tilpasset din bedrifts formål.

 

WordPress lar oss svært enkelt lage brukervennlige, og moderne nettsider.

Jehans Jr Storvik

Utvikler og WordPress ekspert i OffCenit

Dette er WordPress egnet til

WordPress er perfekt til å lage blogger, hjemmeside om din bedrift, webshop, eller stort sett hva som helst. Det er enkelt å endre, eller legge til nytt innhold, og du kan sette brukerroller som bestemmer hvem som får endre hvilket innhold.

 

Korrekt tema er viktig

Et WordPress-tema bestemmer hvordan nettsidens design og layout blir, og hvordan innholdet endres. Valg av et dårlig eller uegnet tema er gjerne den største feilen vi ser blir gjort i andre WordPress nettsider vi har tatt over. Konsekvenser av dette blir gjerne at nettsiden er vanskelig å redigere innhold på, at designet blir utdatert, eller at oppdateringer ikke lenger kommer ut som igjen fører til at det kan slutte å fungere.

Vi bruker Divi temaet på nesten alle WordPress nettsider vi lager, og dette er det absolutt beste vi har prøvd. Der vanlige temaer gir deg en spesifikk layout og design du må følge, så lar Divi sette opp dette selv slik du ønsker, også for deg som ikke kan noe om koding.

Fordeler:

 • Det mest brukte WordPress temaet, som garanterer videre oppdateringer.
 • Ekte «Drag and Drop» sidebygger for enkel redigering av innhold og layout
 • Responsivt og moderne design som kan skreddersys til behov

 

Drift av WordPress

WordPress er som all annen programvare, det må holdes oppdatert for å sikre at sikkerhet og funksjonaliteten på nettside ivaretas. Det samme gjelder plugins, temaet, og underliggende PHP og MySQL versjoner på webserveren. WordPress installasjoner som ikke blir oppdatert, vil etter en periode slutte å fungere, eller bli hacket.

Vi i OffCenit tilbyr driftsavtale for våre kunder hvor vi tar hånd om alt dette, og du kan føle deg trygg på at nettsiden din alltid fungerer.

 

Sikkerhet i WordPress

Ca 40% av alle sider på internett bruker WordPress, og det er derfor faktisk helt garantert at noen vil prøve å hacke seg inn på din nettside. Det er gjerne vanlig med flere hundre eller flere angrep hver dag. Har du ikke et sikkert oppsett, så er det derfor bare prat om tid før du blir hacket.

Vi anbefaler:

 • Sikre passord på brukere. Den mest vanlige angrepsformen er «brute force» angrep på brukere og deres passord.
 • Sikkerhetsplugin med brannmur, og brute force beskyttelse. Wordfence er et bra alternativ.
 • Hold WordPress, tema, og plugins oppdatert, samt PHP og MySQL
 • Slett brukere som ikke lenger skal ha tilgang

 

Dette kan vi hjelpe deg med

Vi har ekspertkompetanse i WordPress, og kjenner det interne rammeverket inn og ut. Vi kan derfor hjelpe deg med hva enn det måtte være. En typisk leveranse er gjerne at vi setter opp en WordPress nettside for en bedrift, med et malbasert eller skreddersydd design. Samtidig hjelper vi med layout på nettside for å skape den beste opplevelsen for besøkende.

 

 • Oppsett av WordPress nettside tilpasset ditt formål.
 • API integrasjon & plugin utvikling
 • Hastighetsoptimalisering av eksisterendes nettside
 • Drift av WordPress
 • WooCommerce nettbutikk oppsett

Jehans Jr Storvik

Jehans er utvikler, og har utviklet utallige små og store WordPress nettsider for alle formål. Han tar gjerne en prat med deg om ditt prosjekt!