Craft CMS sertifiserte

Vi har siden 2019 vært offisielt Craft CMS sertifiserte, og benytter dette rammeverket på våre beste sider.

Hvorfor vi bruker Craft CMS

På de fleste nettsider vi lager så har vi et rammeverk i bunn slikt at vi ikke behøver å programmere alt selv. Dette ordner gjerne ting som innlogging av brukere, eller mulighet til å enkelt redigere nettsiden selv. Vi har erfaringer fra både Squarespace og Wordpress, men opplever at Craft CMS er betydelig bedre på de fleste områder. Dette gjelder spesielt på større nettsideprosjekter. 

  Vi har Craft CMS som bunnstruktur på mange nettsider, og er i tillegg sertifiserte. Vår partnerside kan besøkes på https://craftcms.com/partners/off-cenit.

  Fordeler:

  • Raskt(Mye raskere enn Wordpress!)
  • Sikkert
  • Brukervennlig
  • Kan skreddersys til alle formål

  Enkel innholdsredigering

  På våre sider er vi opptatt av at du som kunde enkelt skal kunne redigere innhold selv, uten at du skal være redd for å gjøre feil. Samtidig så skal grensesnittet til å gjøre dette være forståelig, slikt at ting faktisk blir som du ønsker. Vår opplevelse er at Craft CMS er like enkelt å redigere som et Word dokument, med både tekst, bilde og video med mer. 

  Skulle en ha behov for mer avanserte endringsmuligheter, så kan dette også gjøres. Eksempel på dette kan sees på https://gpss.no/løypekart hvor sommerskisenteret ved Galdhøpiggen hver dag justerer hvilke løyper som er åpne inne i administrasjonspanelet. Dette gjenspeiles så i løypekartet.

  Utvalgte prosjekter

  Galdhøpiggen sommerskisenter

  Ny nettside med formål om å informere besøkende, og effektivisere daglig drift.

  Gudbrandsdalsmusea

  Ny side i Craft CMS for enkelt vedlikehold, og som viser god oversikt over alle avdelinger.

  Kulturarvskolen

  Undervisningsopplegg til spennende og lærerik skattejakt i kulturarven for alle årstrinn og en rekke fag.