SEO strategi og optimalisering

Trenger du hjelp med å lage en SEO strategi, eller kanskje du trenger å optimalisere den du har? SEO er helt kritisk i enhver god IT strategi for å nå ønskede kunder.

Det viktigste for god SEO

Det finnes tre enkle ting som alle må ha for å ha bra SEO, eller søkemotoroptimalisering på norsk. 

  • Korrekte søkeord for ditt publikum.
  • En teknisk god nettside.
  • Innhold som interesserer de som klikker seg inn fra Google, slikt at de blir værendes på siden.

For mange bedrifter (Inkludert oss selv!) så er en god SEO strategi helt kritisk for at bedriften skal overleve, og kan gi enorme gevinster over tid dersom gjort korrekt.

Hvordan starte med SEO?

Med all informasjon som finnes rundt SEO, er det vanskelig å vite hvor en skal begynne. Vår anbefaling er å la proffe folk ta seg av grunnarbeidet, og så kan du selv bygge videre i ettertid i form av mer innhold på din side. Før en går i gang med dette, så er det viktig å sette seg noen mål, slikt som hvilke besøkende du ønsker skal komme inn på din nettside, eller hvor mange av de besøkende som skal kjøpe din tjeneste. Dette heter en konvertering på fagspråket.

Konverteringsoptimalisering

En konvertering handler om hvor mange av dine besøkende som kjøper din tjeneste på nettsiden, eller gjennomfører et ønsket formål. Konverteringsoptimaliserings er derfor å optimalisere nettsiden slik at flest mulig gjennomfører den ønskede handlingen, og derav fører til mersalg. Det nytter ikke med mange besøkende på en nettside, dersom de ikke fører til en konvertering. Vi er et byrå som tilbyr denne tjenesten

Vi opplever at mange bruker mye penger på SEO og Google AdWords, uten at nettsiden er optimalisert for salg. Dette kan føre til mye tapt inntekt. Ofte er første steg på veien til god SEO og konverteringsgrad en god nettside i bunn som fungerer 100% teknisk, og er responsiv på alle enheter. 

Utvalgte prosjekter

Besseggen

Ny nettside og SEO optimalisering m/ påfølgende 80% mer trafikk fra Google.

Vågå Advokatene

Ny nettside til Vågå advokatene og SEO optimalisering