SEO & AdWords

Hva er vell en nettside uten besøkende? Ikke minst, så er det viktig at trafikken du får inn på nettsiden er målrettet til ditt formål.

SEO

SEO, eller søkemotoroptimalisering på norsk handler om hvilken rangering du har i søkemotorer for forskjellige ord og setninger som blir søkt på. En nettside blir rangert etter flere kriterier, og det viktigste er at innholdet på nettsiden er nyttig for de som klikker seg inn fra søkemotoren slik at de blir værendes inne på siden. Andre viktige kriterier er å ha gode søkeord, og en rask og brukervennlig nettside.

En god SEO strategi over tid kan gi enorme gevinster dersom gjort korrekt.

Lurer du på om noe er dette for deg? Ta kontakt, så kan vi hjelpe deg å finne ut hvilke muligheter som finnes på din nettside.

Google AdWords

AdWords er Googles annonsesystem, hvor alle kan by på forskjellig søkeord for å få vist en betalt annonse i google søk. Slik når en direkte ut til folk som søker etter ditt produkt og tjeneste, noe som kan være svært lønnsomt for mange bedrifter.

I motsetning til mange andre reklameformer, så kan du direkte måle hvilken effekt dette har for din bedrift. For deg som selger et produkt, så kan du spore brukeren helt frem til de har betalt for produktet. En kan også registrere at de f.eks. har brukt kontaktskjema på siden for å få tak i deg.

Er dette noe for deg? Kontakt oss, så skal vi raskt kunne gi en vurdering på dette.

Optimalisering av nettside

Vet du egentlig hva besøkende gjør når de er inne på din nettside? Alle nettsider må ha et klart formål, og være optimalisert slik at flest mulig besøkende kjøper din tjeneste eller produkt. For at det skal være verdt å bruke tid og ressurser på SEO eller Google AdWords, så må nettsiden være optimalisert i høyest mulig grad.

Ved hjelp av en rekke verktøy som Google Analyctics og HotJar klarer vi å finne ut hvordan besøkende på din nettside oppfører seg, slik at vi kan gjøre nettsiden best mulig.

Arbeidsprosess

Vi starter alltid med en dialog med deg som kunde for å finne ut av dagens situasjon og hva som er ønsket situasjon. Vi går så gjennom alt av nettsider, og gjør en analyse for å finne ut av hva som lønner seg for deg.

Utvalgte prosjekter

Heidal Rafting

Vi laget ny nettside, og sørget for at trafikken kommer inn via SEO og Google AdWords.

Vågå Advokatene

Ny nettside til Vågå advokatene