Mobilapper

Vi lager våre mobile applikasjoner ved hjelp av rammeverket Xamarin. Dette lar oss skrive koden en gang, for både iOS og Android.

Muligheter i en mobilapplikasjon

I all hovedsak - så kan du lage tre forskjellige typer mobile applikasjoner, alt ettersom hvilken funksjonalitet som behøves og budsjett.

Native applikasjon

Alt kodes "native" på mobilens eget språk, noe som gir full tilgang til alt av funksjonalitet som GPS eller kamera. Ved å bruke verktøyet Xamarin, så skriver vi koden en gang til både iOS og Android. Appen kan distribueres i Google Play Store, og i Apple App Store.

Web applikasjon

Her lages mobilapplikasjonen som en nettside. Dette er mye mindre kostnadskrevende enn å lage en native applikasjon, men en mister muligheten til å aksessere GPS moduler, og distribusjon i App Store. Ellers et veldig bra alternativ for de som driver med registrering av data ute i felten via tablet ol.

Hybrid applikasjon

Her lages mobilapplikasjonen som en nettleser som leser fra en nettside, og du beholder fordelene fra en native applikasjon som GPS tilgang og distribusjon i App Store.

Utvalgte prosjekter

BeiteSnap

Finn igjen beitedyr i utmark ved hjelp av innrapporteringer via BeiteSnap med GPS posisjonerig