IT-rådgivning

Det finnes et hav av muligheter innenfor IT, og det er enkelt å gå seg vill. Vi hjelper deg å navigere frem til de riktige løsningene som din bedrift er best tjent med.

Rådføring om digitalisering

Hvordan kan du best digitalisere din bedrift, uten å tråkke feil? Med en økende mengde teknologi så er det vanskelig å vite hvilke deler av bedriften som burde digitaliseres, og hva som lønner seg å gjøre først. Det kan være enkle ting som skylagring av dokumenter på nett, eller større prosjekter som automasjon av prosesser innad salg og bestilling. Alle bedrifter er forskjellige, og alle krever hver sin IT-strategi. Ved å gå i dialog med oss, så vil vi kunne rådføre deg på rett vei.

IT-prosjektledelse

Vi har ledet flere mindre og større IT prosjekter, og har gjennom dette lært oss hvordan en bør gjennomføre fra planleggingsfase til ferdig produkt. Et typisk eksempel kan være bistand, eller ledelse av interne digitaliseringsprosesser.  Et annet eksempel kan være ledelse av prosjekter som behøver eksterne leverandører, hvor en mangler kompetanse til dette internt. 

  • Budsjettering
  • Leting etter rett ekstern leverandør
  • Valg av korrekte IT løsninger for din bedrift
  • Hjelp til kommunikasjon med eksterne bedrifter
  • Ledelse for interne digitaliseringsprosesser.